Bloggen over jouw zwangerschap

Zwanger zijn doet heel veel dingen met je. Jouw gevoelens vliegen waarschijnlijk alle kant op en bij een eerste zwangerschap zal je waarschijnlijk heel veel vragen hebben. Dan is het fijn om de verhalen van andere zwangere vrouwen te lezen die soortgelijke gevoelens en situaties hebben ervaren. Daarom geloven wij in de kracht van het delen van verhalen. Dat is ook de reden waarom wij jou vragen om jouw verhalen over jouw zwangerschap te delen.

Uiteraard kan dit anoniem, het gaat er namelijk om dat we zoveel mogelijk zwangere vrouwen een fijne zwangerschap gunnen en een gezonde en sterke baby. Wat mooi als jij daar aan kan bijdragen. Wil je daarom liever jouw verhaal anoniem delen dan kan dat. Wil je wel genoemd worden en misschien een linkje opnemen naar jouw eigen website of social media kanalen dan kan dat uiteraard.

Jouw verhaal is misschien precies datgene dat die ene zwangere vrouw op dat moment nodig heeft. Meld je daarom snel aan.

Blogger worden zwangerschap

Ik wil helpen

Graag deel ik mijn verhaal

Het delen van jouw verhaal kan heel fijn zijn. Jouw zorgen delen met gelijkgestemden, jouw geluk delen en daarmee andere inspireren of soms je frustratie of verdriet van jezelf afschrijven.

Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Juist in de zwangerschap is er zoveel onbekend, dan is het fijn om het verhaal van iemand te lezen die het al eens heeft meegemaakt. Je voelt je niet langer alleen of onbegrepen. Daar doen we het voor.

Meld je aan om jouw verhaal te delen op Zwangerschapsrecepten.nl. En dat mag van alles zijn. We horen graag van jou!

Vul het formulier hiernaast in en we nemen contact met je op om jouw verhaal online te krijgen.