Vragen?

Ik kom graag met je in contact!

Heb je vragen? Dan kom ik graag met je in contact. Het hele idee achter Zwangerschapsrecepten.nl is elkaar helpen. 

Email Adres
info@zwangerschapsrecepten.nl
Bel Me
+316 288 50 937
Bezoek Me
Graaf Lodewijkstraat 9, 2713 ED Zoetermeer

Contact opnemen met zwangerschapsrecepten

Bovenaan deze pagina treft u een contact formulier aan om contact met ons op te nemen, maar wellicht bent u gewoon benieuwd wie wij zijn en waarom wij dit alles op deze website plaatsen. Wij zijn Patricia en Ferdi en wij zijn zwanger. Momenteel is ons eerste kindje uitgerekend op 26 april 2014. Wij waren zeer verheugd met de komst van dit kleine wonder, maar buiten de blijdschap die wij voelen wisten wij nog helemaal niks van zwangerschappen. Waar moet je opletten, waar moet je je aanmelden, wat moet je uitzoeken, maar wat heel erg belangrijk werd was wat mag je eten.

Als vrouw voel je je kindje groeien, in elk geval veranderd je lichaam en ben je continue in verbinding met je aankomende baby. Voor de man ligt dit net even anders. Als man wil je je ontfermen over je aankomende baby en je zwangere vrouw. Ik doe hier dan ook mijn best voor, maar ten eerste is het totaal niet mogelijk. Je bent niet continue samen en je hebt niet de tijd om alles voor haar te regelen. Ten tweede is het ook zo dat ze zelf ook heel erg veel kan en weet. Ze is zwanger, dat betekend niet dat ze niet meer functioneert. Al snel werd duidelijk dat ik als man me het beste kon ontfermen over de voeding. Daar kan ik wat in betekenen.

Allereerst werd ik een spons, ik slokte alle mogelijke informatie op. Wat mag ze wel eten, wat niet, wat is wel goed om te doen, wat niet. Ik werd de wandelende zwangerschapswiki. Handig natuurlijk, maar naarmate ik meer te weten kwam wou ik me ook meer bezighouden met de voeding. Dit is namelijk hetgeen waar ik invloed op heb, nu al, voordat ik ooit mijn eigen zoon of dochter heb mogen aanschouwen. Mensen zeggen weleens, kijk daar heb je de aanstaande papa, maar eigenlijk voel ik me nu al vader. Althans ik ben veel bezig met die kleine in de dingen die ik in me dagelijkse leven doe. Zover ik heb gehoord is het gevoel dat je de eerste keer je eigen zoon of dochter ziet een gevoel wat niet te beschrijven valt. Misschien ben ik dan vanaf dat moment pas echt papa.

Voor onze zwangerschap was Patricia degene die voor ons kookte, nu ben ik degene die dagelijks de keuken in duikt. En met plezier. Het liefst maak ik van elk gerecht wat speciaals, maar de tijd laat dat soms niet toe. In elk geval moet elk gerecht zwangerschaps-proof zijn en daarnaast moet Patricia het lekker vinden. Als dat het geval is, dan is het wat mij betreft goedgekeurd en komt het op de website. De website wordt dan ook gevuld met alle gerechten, maaltijden, tussendoortjes en hapjes die wij tijdens onze zwangerschap nuttigen en welke ons bevallen.

Natuurlijk zijn er veel meer dingen die geregeld dienen te worden tijdens een zwangerschap, en wellicht komen die zaken ook nog eens online, maar vooralsnog houden we het hierbij. En vooral natuurlijk genieten van onze zwangerschap samen.

Heeft u een vraag, opmerking, klacht of compliment? Dan kunt u deze hierboven kwijt. Tevens staan wij open voor tips, recepten en andere vermeldingen die interessant kunnen zijn voor lezers van Zwangerschapsrecepten.nl.

Wij geloven in de kracht van voeding voor sterke baby’s

Daarom delen wij al onze kennis met jullie

Volg ons op social media zodat ook jij een sterke en gezonde baby op de wereld zet. Een die door hetgeen jij eet tijdens je zwangerschap een sterk en vol leven voor zich heeft. Investeer in jouw baby, eet gezond, lekker en verstandig.