Hoe een zwangerschapsbuik te verbergen – 8 stijltips om jouw zwangerschap geheim te houden

Dus je zit in het eerste trimester en je hebt al een merkbare babybuik? Of misschien ben je al ver in het tweede trimester en ben je gewoon nog niet helemaal klaar om het mensen te vertellen. Wat de reden ook is om je zwangerschap geheim te houden, ik hoop dat dit bericht dat 8 stijltips deelt om een zwangerschapsbuik te verbergen je helpt.

Verberg jouw zwangerschapsbuik
 
Met deze trucs slaag je erin om jouw buik op het werk te verbergen tot 13 weken zwanger. Deze tips werken echt. Vooral als je zwangerschapsbuik een beetje vroeg komt opdagen en je het stil wilt houden tot je het eerste trimester voorbij is.

Deze tips kunnen ook van pas komen als je op zoek bent naar flatterende manieren om je te kleden als na de bevalling. Je buik zal nog een tijdje vrij groot zijn. Of als je een opgeblazen gevoel hebt of als je je er ooit gewoon bewust van je buik bent.

Ik hoop dat het je kan helpen totdat je klaar bent om het opwindende nieuws aan te kondigen.

 

1) De “Front tuck” met een broek met een lagere taille

Een van de beste manieren om je buik te verbergen, is door een button-down blouse te dragen en de voorkant in je broek te stoppen. Dit is vooral handig op het werk.

Het golvende shirt dat je instopt biedt als voordeel dat het elke bobbel verhult die anders zichtbaar zou zijn boven je spijkerbroek, omdat het de ogen voor de gek houdt door te denken dat het gewoon de blousiness van het shirt is.

Tegen 11 weken zal je mogelijk wat moeite hebben om de knoop van je normale werkbroek vast te maken, dus je zult waarschijnlijk een broek moeten vinden die wat meer rek heeft.

Als je besluit om een ​​zwangerschapsbroek te proberen (wat niet nodig is in het eerste trimester), probeer dan lange topjes of blousjes te vinden, zodat je je topjes nog steeds lager kunt instoppen en ze over de band van je zwangerschapsbroek kunt laten wapperen om je buikje verborgen te houden.

 

2) Gebruik patronen om het oog te bedriegen

Patronen zijn echt geweldig omdat ze het oog kunnen afleiden van alles wat je wilt verbergen. Je buik ziet er veel minder opvallend uit als je iets met een patroon draagt in vergelijking met effen kleuren.

 

3) Kies donkere kleuren

Donkere kleuren lijken de buik net iets beter te verhullen dan lichtere. We weten allemaal dat donkere kleuren over het algemeen meer afslanken, maar het helpt ook omdat het de schaduwen verbergt die de zwangerschapsbuik veroorzaakt.

 

4) Ga voor peplum-tops, boxy-stijlen en losse zwierige stoffen

Peplumtoppen met een beetje franje rond de buik zijn een redder in je mode-keuzes als je zwanger bent. Laten we eerlijk zijn, met deze tops zie je er sowieso al een beetje zwanger uit. Ze geven precies op de juiste plek wat ruimte (omdat je buik eerst lager begint te vallen) en zijn erg goed in het verbergen van een opgeblazen buik (zelfs als je niet zwanger bent).

De sleutel is om ze te combineren met meer getailleerde broeken of rokken, zodat je er niet overal groot uitziet.

 

5) De kracht van gelaagdheid

Dingen zoals jumpsuits en meer getailleerde tops kunnen natuurlijk meer aandacht vestigen op een buikje, maar een goede manier om hiervan af te leiden, is door er gewoon een stuk overheen te dragen. Denk aan een blousje dat open is gelaten over een wit jumpsuit, of een blazer over een t-shirt en een spijkerbroek.

Lange sjaals zijn ook geweldig omdat ze voor je buik zitten en het oog afleiden, en jasjes zijn natuurlijk ook handig.

 

6) Fit & flare-jurken

Als je dol ben op fit & flare-jurken zit je nu goed. Ze zijn vooral geweldig tijdens de vroege stadia van de zwangerschap omdat ze volume geven rond de buik (en daarom gemakkelijk een klein buikje verbergen) maar toch in de taille knijpen, dus je ziet er niet groot uit.

Het is duidelijk dat als je groter wordt, deze niet zullen werken, maar voor de vroege stadia zien ze er heel mooi uit en ze zijn geweldig om een vroeg buikje te verhullen. Jurken hebben ook het voordeel dat ze supercomfortabel zijn, en dat is precies wat je nodig hebt als je in dat (soms nogal onaangename) eerste trimester bent.

 

7) Riem met een BoxyDress

Als je een boxy-jurk precies op de juiste plaats vastmaakt (dat wil zeggen niet te hoog en niet te laag) en het bovenste deel overblijft, kan het helpen om de buikstreek er kleiner uit te laten zien door bovenaan meer volume te creëren.

Het verbergt de buik veel beter dan wanneer je de jurk gewoon zonder riem draagt. Zelfs als het een losse, vierkante vorm is, zal het de neiging hebben om zich op de verkeerde plaatsen vast te klampen en je buik duidelijker te maken als je het gewoon over je buik laat draperen.

 

8) Overalls

Hoewel deze niet voor iedereen geschikt zijn, kunnen overalls al deel uitmaken van jouw stijl, ze kunnen erg handig zijn om een groeiende buik te verbergen.

Omdat overalls al een klein beetje volume rond de buik geven, zijn ze een goede manier om de buik te verbergen, en dat de denim meestal vrij dik is helpt ook.

 

Kleding geeft je keuzes om je buik te showen of te verbergen

Het is duidelijk dat hoe gemakkelijk het is om je buik te verbergen, sterk afhangt van je normale stijl. Als je gewoonlijk meer getailleerde kleding draagt, kan het geheimhouden van je zwangerschap het misschien een beetje moeilijker maken, maar hopelijk heb je een aantal van deze tips nuttig gevonden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief