Gender reveal party ideeën

Voor veel aanstaande ouders is het ontdekken van het geslacht van hun ongeboren baby een magisch moment in hun leven. Gender-reveal feesten kunnen dat moment nog specialer maken door vrienden en familie te laten verrassen in een feestelijke setting. Hoe pak je dat? Met deze 25 ideeën krijg je vast wel wat inspiratie.

Gender reveal feestjes
 
Er zijn geen regels als het gaat om gender-reveals, dus je kunt gerust spelen met verschillende ideeën om het nieuws aan te kondigen, evenals met verschillende gezelschapsspelletjes en thema’s. Als je een sportfan bent, kun je een bal gevuld met roze of blauw poeder trappen of gooien om het geslacht van je baby aan te geven. Zelfs als je geen zin hebt om een ​​feestje te geven, kun je het grote nieuws op een leuke, creatieve manier met vrienden en familie delen door een fotoshoot voor de gender-reveal te plannen.

Gender-reveals zijn de afgelopen jaren populairder dan ooit geworden, maar je vraagt je misschien nog steeds af waar je moet beginnen. Daarom hebben we enkele van de beste betaalbare en doe-het-zelf-ideeën voor gender-reveal party’s verzameld.

 

Ballonnen voor een gender reveal party

Het gebruik van ballonnen in een doos is een leuke manier om het nieuws te onthullen. Pak de doos in met roze of blauwe ballonnen als je het geslacht van de baby al kent, of laat iemand anders het doen als jij en je partner samen met je gasten verrast willen worden.

Laat de dokter het geslacht noteren, en breng de envelop naar de winkel en vraag de medewerker om een ​​grote doos met roze of blauwe ballonnen te vullen. Het opene van de doos is net zo verrassend voor jullie als voor de vrienden en familie.

Wie op zoek is naar een soortgelijk idee op kleinere schaal, kan een winkelbediende van een feestwinkel vragen om een ​​zwarte ballon te vullen met roze of blauwe confetti. Het enige dat nodig is op het feest is een speld. Knal!

 

Verf

Dit is een geweldige manier om jouw onthulling op sociale media te maken. Zo werkt het: als je het geslacht van je baby kent, koop dan roze of blauwe verf en een effen wit T-shirt. Verspreid voldoende verf op de handpalmen en vingers van je partner om handafdrukken te maken.

Maak een foto met je partner achter je, armen om je heen en handen op de zijkanten van je buik. Maak dan onmiddellijk een tweede foto in dezelfde positie, maar met de handen van je partner omhoog om roze of blauwe handafdrukken op je buik te onthullen. Naast elkaar geplaatst, vormen de foto’s een leuke onthulling op Facebook, Instagram of een ander type sociale media.

Als je geen manier hebt om je foto te maken met een automatische timer, heb je een vriend of familielid nodig om fotograaf te spelen.

Sommige creatieve stellen nemen het verfthema nog verder en gebruiken waterpistolen gevuld met roze of blauwe verf om een onthulling in de tuin te hebben. Mooi weer, vervangbare kleding en een goede houding zijn een must. Degenen die er niet kunnen zijn voor het feest, kunnen het plezier live bekijken op Skype.

 

Outfits

Een populaire manier om voor ouders die in verwachting zijn om het geslacht van hun baby te onthullen, is door een baby-outfit uit te pakken voor feestgangers.

Laat ook hier het geslacht op een stuk papier schrijven. Ga naar een winkel om een jongens- en meisjeskleding uit te kiezen. Geef de outfits en de envelop aan de kassier en zij kan de juiste outfit voor je in pakken.

 

Eten

Creatief worden met eten kan een gemakkelijke manier zijn om je feest extra feestelijk te maken – vergeet de kleurstof niet.

Cupcakes of cake met roze of blauwe vulling zijn populair. Bestel ze bij een bakkerij, of zoek een recept en maak er zelf een. Je kunt zelfs een speciale cakemix kopen om een cake te bakken met gekleurde snoepjes erin.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief