5 manieren om je verjaardag te vieren als je zwanger bent

Ook al vier je je verjaardag meestal met een taart, als je zwanger bent, vier je dit jaar met een broodje. Je denkt waarschijnlijk aan al het plezier dat je mist: geen grote feesten, geen drankjes, geen wilde gekken dingen deze nacht. Maar alleen omdat je onderweg bent om een baby te krijgen, wil nog niet zeggen dat je geen plezier kunt hebben op je eigen grote dag.

Verjaardag vieren als je zwanger bent
 

Vier je verjaardag in een spa

Er is geen beter verjaardagscadeau dan wat broodnodige ontspanning. Vraag naar de zwangerschapsmassages voor een speciale behandeling voor jou en je baby. Je kunt zelfs parenmassages voor jou en je partner bekijken om wat broodnodige rust te krijgen voordat de baby komt en je te veel tijd besteedt aan het zijn van geweldige ouders om te ontspannen.

 

Klassieke date-avond

Trakteer jezelf op een diner en een film als je je niet lekker voelt over het overslaan van een verjaardagsfeestje. Je kunt jouw favoriete maaltijd bestellen en naar het theater gaan, of het veel comfortabelere alternatief waar jouw partner kookt en je jouw favoriete film lekker op de bank bekijkt. In je pyjama natuurlijk.

 

Manicure en pedicure

Je hebt zoveel gedaan om voor iedereen te zorgen, laat iemand anders voor je zorgen. Met alle babyvoorbereidingen, is het laatste waar je aan denkt je nagels. Neem wat tijd in de nagelsalon om wat te verzorgen. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar helpt je ook om je goed te voelen.

 

Winkelen

Je bent zo gefocust op het kopen van spullen voor de baby dat je jezelf misschien al maanden niet meer hebt getrakteerd. Dus ga erop uit en koop dingen voor jezelf waardoor je je een dag speciaal voelt. Het kunnen kleding, plakboekbenodigdheden, verf, boeken, een nieuw receptenboek of een motorfiets zijn als je echt wilt (maar als je voor het laatste kiest, moet je wachten tot de baby is geboren om het te gebruiken).

 

Oké, je kunt feesten

Als je al je vrienden en familie voor je verjaardag wilt zien terwijl je je buik in volle bloei is, kun je nog steeds een feestje houden. Je hoeft het alleen maar kalm en stressvrij te houden. Je kunt mocktails drinken, je kaarsen uitblazen en onthouden dat iedereen je jouw verjaardag gunt. Maar als je de schijnwerpers wilt verwijderen, kun je twee feestjes in één hebben met een gezamenlijke verjaardag en babyshower.

Met al je tijd die je aan je baby besteedt, vergeet je jezelf te verwennen en voor jezelf te zorgen. Je verjaardag zou een dag moeten zijn die helemaal om jou draait, dus pluk de dag en heb wat moedertijd. De baby zal je dankbaar zijn dat je de tijd hebt genomen om te ontspannen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief