9 ideeën voor een vrijgezellenfeest voor een zwangere bruid

Gaat je vriendin trouwen? Wat leuk! Maar ze is ook zwanger? Dan zit je hier goed. Lees deze leuke ideeën voor het vrijgezellenfeest van je beste vriendin die toevallig in verwachting is.

Vrijgezellenfeest als je zwanger bent
 

Een vrijgezellenfeest voor een zwangere vriendin kan nog steeds fantastisch zijn

Zwanger zijn kan betekenen dat je geen tientallen tequila-shots kunt maken op je vrijgezellenfeest en dat je waarschijnlijk minder geneigd bent om een paaldansles te proberen, een stripper in je gezicht wilt laten ronddraaien, of een of andere intense activiteit kunt doen. (Maar weet je, elke zwangere vrouw bepaalt dit natuurlijk zelf.) Maar dat betekent niet dat je niet nog steeds een geweldige avond kunt hebben. Als je een vrijgezellenfeest plant voor je verloofde vriendin, of als je veel zwangere vriendinnen in je groep hebt en activiteiten wilt kiezen waar ze allemaal van kunnen genieten, dan hebben we een lijst met ideeën voor vrijgezellenfeestjes voor een zwangere bruid samengesteld. Activiteiten die bijzonder, gedenkwaardig en vooral leuk zijn, zullen ervoor zorgen dat je vriendinnetje zich speciaal voelt.

 

1. Huur een bioscoop af

Een geweldig idee voor een relaxt vrijgezellenfeestje is om een bioscoop af te huren. Er zijn prachtige privébioscopen te huur in het hele land. Het enige wat je hoeft te doen is een van de favorieten van je bruid kiezen films, neem veel haar favoriete snacks mee en geniet ervan!

En anders kan je altijd nog een beamer huren en op een fantastische locatie een bioscoop na te bootsen.

 

2. Ga voor een kuurweekend

Hoewel er enkele behandelingen en spa-ervaringen zijn die zwangere vrouwen afgeraden wordt is een kuurweekend een goed idee. Maak gebruik van een luxe zwangerschapsmassage, een pedicure en dobber in het zwembad. Jouw aanstaande bruid waant zich in de zevende hemel en zal het voor de rest een leuk vrijgezellenfeest hebben. Voor een meer budgetvriendelijke versie kun je gaan voor een mani-pedi of een föhnbar bezoeken.

 

3. Doe karaoke

Als je gewend bent om karaoke te doen met meerdere drankjes, kan het in het begin misschien ontmoedigend lijken. Maar zodra een paar mensen in de groep los genoeg zijn om dingen op gang te brengen, zullen jullie allemaal in een mum van tijd in die microfoon staan schreeuwen. Boek een privécabine voor maximaal comfort en geen toeschouwers.

 

4. Organiseer een Sex Toy Party

Alleen omdat je maagdelijke cocktails drinkt, wil nog niet zeggen dat je geen ruig vrijgezellenfeest kunt houden. Organiseer een Sexspeeltjes feestje waarbij je leert over de geschiedenis achter het speelgoed, en open gesprekken kunt voeren over hoe ze werken en je uiteindelijk nieuwe speeltje kan kopen.

 

5. Ga voor afternoontea

Een beproefd idee voor een alcoholvrij vrijgezellenfeest, er zijn veel opties voor afternoontea in Nederland. Je kan dit leuk combineren met een thema zoals een unieke locatie of er toch een verkleedfeestje van maken. Zoek een plek die past bij de stijl van je bruid om er een persoonlijker feest van te maken.

 

6. Ga voor een maaltijd die je nooit vergeet

Bij het plannen van een vrijgezellenfeest gaat het vaak om het laag houden van de kosten als je rekening houdt met accommodatie en veel activiteiten inplant. Maar als je het vereenvoudigt tot één element, kun je in plaats daarvan all-in gaan voor iets speciaals – zoals een chique maaltijd ergens echt extravagant. Zoek naar degustatiemenu’s of besloten diners om het een extra gevoel van gelegenheid te geven. Eet als royalty EN ga daarna naar huis naar je eigen bed, klinkt hemels voor zwangere vrouwen.

 

7. Organiseer een slaapfeestje

Of je het nu in een van je huizen doet, of een groot huis op het platteland huurt, een slaapfeestje is altijd een leuk idee voor een vrijgezellenfeestje. Trek een zet een paar maskers op, neem bordspellen en oude films mee, haal iets lekkers en leg veel snacks op tafel, en je hebt de perfecte avond. Zorg er wel voor dat de bruid ergens comfortabel kan slapen.

 

8. Handen uit de mouwen

Kooklessen, bloemen steken, tekenlessen, de opties zijn eindeloos voor een vrijgezellenfeestactiviteit die leuk, creatief en praktisch is, zonder al te fysiek te zijn. Kies iets dat attent is en op maat gemaakt voor je vriendin, zodat het vrijgezellenfeestje speciaal en persoonlijk aanvoelt voor jouw beste vriendin.

 

9. Ga naar de bingo

Heb je een zwangere bruid die houdt van winnen? Waarom speel je dan geen bingo? Een avondje uit dat heel leuk is en wie weet win je de jackpot. Er zijn overal in het land lokale bingo-avonden, dus doe wat onderzoek en vind de dichtstbijzijnde plek.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief