10 dingen die geweldig zijn aan zwanger zijn

Oké, nu weet ik dat sommige van deze niet altijd van toepassing zijn – we hebben allemaal die lul ontmoet die het niet kan schelen of je zwanger bent en de deur niet voor je openhoudt, zelfs als je een boodschappentassen drie trappen omhoog sleept – maar over het algemeen zijn er een paar voordelen aan zwanger zijn.

Wat geweldig is aan zwanger zijn
 

“Ik heb er geen zin in” is een geldig excuus om onder bijna alles uit te komen

Heb je geen zin om naar de borrel van werk te gaan, naar de verjaardag van je schoonmoeder te gaan of vrijwilligerswerk te doen op de school van je kind? “Ik heb er gewoon geen zin in” is het perfecte excuus als je zwanger bent. Iedereen zal het accepteren, je bent immers zwanger.

 

Mensen willen de hele tijd dat je gaat zitten en bieden hun zitplaats aan

Natuurlijk kan dit vervelend worden (vooral bij oudere mannen die denken dat rechtop staan ​​een nadeel is voor jou en je ongeboren kind), maar hoe geweldig is het om naar de familiepicknick te gaan en niet te hoeven zoeken naar een open tuinstoel? “Sorry tante Hennie, ga je glimmende nieuwe heup ergens anders laten rusten, ik moet cake eten.”

 

Mensen bieden aan om spullen voor je te dragen

Dit is op de een of andere manier nooit van toepassing op schreeuwende peuters – maar met boodschappen, vuilniszakken en koffers, zal iemand vaak naar je toekomen en vragen of je hulp wilt. Nogmaals, sommige mensen zullen erop staan ​​dat ze je helpen met die verraderlijke zak met hondenvoer, maar dat is een kleine prijs om een ​​gigantische zak hondenbrokjes in je auto te krijgen. Zorg er wel voor dat je kofferbak niet vol gênante rotzooi zit, zoals lege zakken McDonald’s en snoeprepen.

 

Er wordt van je verwacht dat je veel eet

Ik hou vooral van oudere dames op dit gebied. Ze blijven je gewoon pasta, gebak en stoofpotjes geven en zeggen: “eet, eet, eet je maar”. Het zijn ook dezelfde vrouwen die je zeiden dat je niet te kieskeurig moest zijn en dat geen enkele goede man met je wil trouwen, maar het zijn geweldige koks, dus geniet ervan.

 

Je kunt huilen de schuld geven van de zwangerschap

Telefoonreclame? Aflevering van Grey’s Anatomy? Een voorstukje van Kung Fu Panda 14? Voel je vrij om oncontroleerbaar te huilen als je het zo voelt, want mensen verwachten dit soort uitbarstingen van jou.

 

Je kunt zwangerschap de schuld geven van je vergeetachtigheid

Er zijn veel onderzoeken geweest naar vergeetachtigheid gedurende de zwangerschap. Zwangerschapsdementie is gewoon echt een ding. Mensen vinden deze vervelende eigenschap heel vertederend als je zwanger bent, dus sla een paar vergaderingen en verjaardagen over terwijl je zwanger bent om te profiteren van deze maas in de wet.

 

Agressief gedrag komt door de zwangerschap

Sommige vrouwen voelen zich helemaal in de zevende hemel tijdens de zwangerschap. Anderen vrouwen willen op de motorkap van de auto springen bij degene die hen afsnijdt en hun vuisten door de voorruit steken als de Terminator. Zwangerschapshormonen gieren door je lichaam en dat kan je merken. En gelukkig is het nog enigszins geaccepteerd aangezien je zwanger bent. Vaak wordt er zelfs om gelachen. Maar alsjeblieft maak het niet te gek. De verhalen ga je nog jaren horen.

 

Mensen zijn vriendelijker

Misschien betekent zwanger zijn voor sommige mensen dat je als verzorgend en aardig genoeg werd beschouwd door jouw man om bezwangerd te worden want vreemden zullen aardig voor je zijn. Als nooit tevoren. Alsof je goedgekeurd bent om moeder te worden en dus een goed persoon bent van binnen. En daarom is iedereen vriendelijk tegen je. Dit legt ook een mooie basis voor huilen, vergeetachtigheid en gekke woede. Van binnen is ze een goed mens, dat moet wel want ze is zwanger. Dit zullen vast alleen de zwangerschapshormonen zijn.

 

Je hoeft je buik niet in te houden

Ah, rekbare broek. Mmmmm, taco’s. Ga ervoor, schat, want niemand zal het merken of er iets om geven dat je buik groter wordt. Hopelijk helpen enkele oude Europese vrouwen je bij dit streven.

 

Mensen glimlachen naar je

Vreemdelingen houden van zwangere vrouwen en stille pasgeborenen, maar ze haten kinderen. Sorry, het is een feit, dus je moet profiteren van alle mensen die naar je glimlachen in de gangpaden van de Albert Heijn terwijl je aan het winkelen bent, want het zullen dezelfde mensen zijn die je een boos aankijken als je driejarige gillend op de grond gaat liggen als je geen speelgoed voor hem koopt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief