8 manieren om een leuke herfstzwangerschap te hebben

De bladeren vallen van de boom, de temperatuur daalt en er hangt verandering in de lucht. Bekijk deze leuke ideeën voor herfstzwangerschap en haal het meeste uit het seizoen.

Herfstzwangerschap
 

Ga terug naar school

Kinderen zijn niet de enigen die elk najaar met leren beginnen – als je in verwachting bent, moet je jezelf ook opvoeden. Schrijf je in voor een zwangerschapscursus of ouderschapcursus, of maak een sprong in het geven van borstvoeding door een seminar of een ontmoeting met een lactatiekundige bij te wonen. Het zijn misschien wel de handigste lessen die je ooit hebt gevolgd.

 

Plan een zwangerschapsfotoshoot buitenshuis

Prachtig herfstgebladerte vormt een geweldige achtergrond voor zwangerschapsfoto’s, dus als je buik goed zichtbaar is, huur dan een professional in – of ga met een vriendin en een camera naar buiten.

 

Geniet van de smaken van het seizoen

Dit is het moment waarop de boerenmarkten barsten van pompoenen, wortelgroenten, en appelcider. Ga je gang en bevredig je zwangerschapstrek. Zorg ervoor dat de cider gepasteuriseerd is.

 

Versier je buik voor Halloween

Zelfs als je denkt dat Halloween alleen voor kinderen is, is zwangerschap een onmiskenbaar leuke tijd om in de stemming te komen en je aan te kleden in een kostuum. Inspiratie nodig? Pinterest staat vol met leuke ideeën.

 

Overweeg een griepprik

Oké, deze is niet bepaald ‘leuk’, maar weet je wat er nog meer niet leuk is? Griep krijgen. En gezond blijven betekent dat je in een betere positie bent om te genieten van alle andere leuke dingen van zwanger zijn in de herfst. Een griepprik kan belangrijk zijn voor zwangere vrouwen en kan het bescherming bieden aan hun baby’s. Praat dus met jouw verloskundige over het verkrijgen van het vaccin.

 

Kleed je in warme lagen

Als je superzwanger bent, is knuffelen in een warme, dikke trui waarschijnlijk het laatste dat je wilt doen. (Je bent een baby aan het brouwen, en je hebt het altijd heet). Dus maak van die behaaglijke trui een vestje en draag het over een schattig T-shirt, comfortabele legging en platte laarzen.

 

Verf je buik als een pompoen

Of een watermeloen. Of een basketbal. Waarom niet? Of het nu deel uitmaakt van je Halloween-kostuum (zie hierboven) of gewoon voor de lol, duik in wat bodypaint, wees creatief en laat de resultaten zien. (Hallo, Instagram!)

 

Bladeren harken

Frisse lucht en lichaamsbeweging zijn goed voor jou en goed voor de baby – dus beschouw deze jaarlijkse herfstklus als een goede zwangerschapsdaad. (Bonus: je bouwt die baby-dragende armspieren op)

Meld je aan voor onze nieuwsbrief