15 leuke tests om het geslacht van jouw baby te voorspellen

Natuurlijk kan jouw verloskundige je het geslacht van jouw baby vertellen, maar wat is de lol daarvan? Zelfs ouders die ervoor kiezen om er niet achter te komen, gissen graag of ze een jongen of een meisje verwachten. Dat is waar deze voorspellers van het geslacht van baby’s om de hoek komen kijken. Tenslotte hebben zelfs zeer onwetenschappelijke methoden een kans van 50% dat ze gelijk hebben.

Krijg ik een jongen of een meisje
 

Let op jouw onbedwingbare trek

Als je constant naar vlees, kaas of ander zout voedsel grijpt, dan zul je een jongen krijgen, volgens het verhaal van een oude vrouw. Verlangend naar suiker en specerijen en alle zoete dingen in de winkel? De baby moet een meisje zijn.

 

Raadpleeg de Maya’s

Volgens de Maya’s komt geslachtsvoorspelling neer op kalenders en elementaire wiskunde. Kijk maar eens naar hoe oud je was toen je zwanger werd en het jaar waarin het gebeurde. Als beide nummers oneven of even zijn, heb je een meisje bij je. Als de een oneven is en de ander even, is het een babyjongen.

 

Let op het gewicht van je partner

Het is gezond en normaal voor een zwangere vrouw om aan te komen, maar heeft jouw partner de kilo’s ingepakt? Misschien verwacht je een meisje. Zijn jullie allebei misselijk? Sommige culturen geloven dat als de vader ook ochtendmisselijkheid heeft, je een jongen verwacht.

 

Kijk hoe de ring zwaait

Voor deze ouderwetse geslachtstest heb je een trouwring nodig: rijg hem aan een ketting en houd hem over je buik. Als de ring rondjes beweegt, is de baby in je buik een meisje. Als het heen en weer zwaait, is het een jongen.

 

Aan welke kant

Volgens een Chinese geslachtstest is je foetus een jongen als zijn rechterhand na de zevende maand op de linkerkant van je buik drukt. De andere kant betekent dat je een meisje draagt. In sommige delen van het zuiden van de Verenigde Staten geloven mensen dat als je ovuleert vanuit de linker eierstok, het een meisje is, terwijl een ei uit de rechter eierstok een jongen maakt.

 

Doe de Chinese geslachtstest

Je hebt slechts twee stukjes informatie nodig om het geslacht van jouw baby te bepalen met behulp van deze Chinese geslachtsvoorspeller: jouw leeftijd en de maand waarin jouw baby is verwekt. Doe nu de geslachtstest volgens de Chinese kalender.

 

Probeer zuiveringszout of zout

Doe wat zuiveringszout in een wegwerpbeker en plas erin. Als de baking soda bruist, is het een jongen. Je kunt ook zout op jouw borst doen voordat je gaat slapen. Als het ’s ochtends vochtig is, heb je een dochtertje.

Realiteitscontrole: elke zure vloeistof zal bruisen wanneer deze wordt gemengd met zuiveringszout. Voor de zout in bed truc is de kans groot dat het zout tegen de ochtend overal in jouw lakens terecht is gekomen. Maar het is nog steeds leuk om te doen.

 

Vraag een kleine jongen

Als je deze ouderwetse geslachtstest mag geloven, zal een kleine jongen interesse tonen in je zwangere buik als je een meisje krijgt. Als hij niet geïnteresseerd lijkt, krijg je een jongen.

 

Observeer je rondingen

Voelt het alsof jouw gezicht met het uur ronder wordt? Volgens dit traditionele Latijns-Amerikaanse geloof moet je je voorbereiden op een dochter. Als je gezicht onveranderd is, maar je billen worden groot en rond, dan heb je een zoon.

 

Maïs planten

Voor deze geslachtsvoorspelling heb je toegang nodig tot een tuin en een tolerantie voor lichaamsvloeistoffen. Ga naar buiten en plant twee maïszaden. Geef ze water met je plas. Als de korenaren die groeien zwart zijn, lijkt het alsof er een jongen onderweg is. Gele maïs is een teken dat je een meisje krijgt. Eet hoe dan ook deze maïs niet.

Let op! Liever ga je niet tuinieren tijdens de zwangerschap. Doe je het wel, draag handschoenen en was je handen erna grondig. Of laat je partner de maïszaden planten.

 

Kijk wat de keuken je kan vertellen

Laat iemand een lepel onder de ene stoel en een vork onder een andere stoel plakken zonder dat je ziet welke welke is. Als je met de lepel op de stoel zit, heb je een meisje. De vork? Het is een jongen.

Een andere oude geslachtstest beweert dat als een aanstaande moeder haar servet bij de randen oppakt, er een jongen onderweg is.

 

Controleer de fasen van de maan

Probeer je zwanger te worden? In sommige delen van de Verenigde Staten geloven mensen dat als je zwanger wordt na middernacht, het een meisje zal zijn, terwijl vrijen tijdens de nieuwe maan betekent dat je een jongen krijgt.

Lijkt jouw partner een beetje afgeleid tijdens de sex? Deze theorie zegt dat als hij bezig was met het kijken over zijn rechterschouder naar de volle maan tijdens het maken van de baby, hij een jongen zal verwekken.

 

Zeg het maar voordat je zwanger wordt

Kun je het geslacht beïnvloeden voordat je zwanger wordt? Deze uitgebreide en bizarre methoden zeggen ja. Voor een jongen: laat jouw partner enkele uren op het dak bij de schoorsteen zitten voordat je sex hebt. Verlang je naar een meisje (en heb je een paard en wagen)? Een oude Amerikaanse mythe beweert dat je de “extra uitrusting” wat betreft geslacht van je baby van je eraf kunt schudden door met een paard en wagen over ruwe wegen te rijden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief