Gerookte kipfilet sandwich met een twist

Een snelle en makkelijke sandwich die je ook mee kan nemen wanneer je de deur uit gaat; de gerookte kipfilet sandwich met een twist. Wanneer je zwanger bent moet je voldoende eten, je eet immers voor je eigen voedingsstoffen maar ook voor de bouwstoffen voor het kindje dat in je groeit. Je moet dus zorgen dat je voldoende voeding binnenkrijgt en het liefst goed verspreid over de dag.

Daarnaast is het belangrijk dat je gevarieerd eet zodat je allerlei vitamines en mineralen binnenkrijgt welke goed zijn voor de groei van je baby. Overdag is het soms moeilijk om voldoende te eten, zeker wanneer je nog aan het werk bent. Daarom is het belangrijk om voldoende boterhammen, fruit en noten op je werk te eten. Dit is vaak makkelijk mee te nemen en biedt je voedingsstoffen die nodig zijn. Zeker wanneer je varieert in het beleg van je boterhammen en de soorten fruit en noten die je eet.

Zo is deze sandwich belegt met gerookte kipfilet. In kipfilet zitten eiwitten en deze zijn belangrijk voor de groei van je baby. Elke cel die gebouwd wordt in het lichaam van je zoon of dochter wordt gebouwd met eiwitten. Absoluut belangrijk om eiwitten binnen te krijgen tijdens de zwangerschap dus.

 

Wat heb je nodig voor een Gerookte kipfilet sandwich met een twist?

  • Twee sneetje brood
  • 3 plakken gerookte kipfilet
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1/2 theelepel mosterd
  • handje gehakte bieslook

 

Hoe maak je een Gerookte kipfilet sandwich met een twist?

  1. Meng de mayonaise en mosterd en bieslook in een kommetje en roer het goed door elkaar
  2. Smeer de boterham in met het mengsel en leg daarop de 3 plakken gerookte kipfilet

Meld je aan voor onze nieuwsbrief