Komkommer Kruidenkaas Dille Sandwich

Een sandwich is een van de makkelijkste dingen om mee te nemen als je nog aan het werk bent tijdens je zwangerschap en je kan er alle kanten mee op. Aangezien het belangrijk is om voldoende groente op een dag te eten tijdens de zwangerschap is het handig om alvast wat groente te eten overdag. Komkommer kan eigenlijk op bijna elk beleg wel meegenomen worden en is daarom een handige groente.

In dit geval in combinatie met kruidenkaas en wat dille. Let er echter wel op dat je de komkommer schilt en dat deze niet te lang bewaart wordt. Groente die je rauw eet kan besmet raken met de listeria bacterie en daarom is het zaak om hem zo vers mogelijk te eten. Over het algemeen wordt er gesteld dat je groente die je rauw gaat eten niet langer dan twee dagen na aankoop bewaart.

Kaas eten is niet altijd veilig nu je zwanger bent. Lees er alles over zodat je weet wat voor soort (kruiden)kaas je kan eten.

 

Wat heb je nodig voor een Komkommer Kruidenkaas Dille Sandwich?

  • Twee boterhammen
  • Komkommer
  • Kruidenkaas
  • Dille

 

Hoe maak je een Komkommer Kruidenkaas Dille Sandwich?

  1. Schil een stuk van de komkommer en snij hem in plakjes
  2. Smeer kruidenkaas op een boterham en leg er vervolgens wat komkommer plakjes op
  3. Strooi er vervolgens wat dille overheen
  4. Bedek met een tweede pagina, eet smakelijk!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief