Stokbroodje geitenkaas, honing en walnoten

Wanneer je visite krijgt is het altijd fijn om wat lekkers op tafel te zetten. Nu heb ik persoonlijk liever wat hartigs dan wat zoets op tafel staan en daarom kies ik dan liever voor een Stokbroodje geitenkaas, honing en walnoten dan voor zoetigheid.

Ook een lekkere snack om op tafel te zetten wanneer je een bevriend stel op bezoek krijgt die zwanger zijn. Let er alleen wel op dat de kaas die je gebruikt altijd gepasteuriseerd is. Het gebruik van walnoten in deze snack is niet alleen goed aan vitamines en mineralen maar helpt ook de kans op allergieën van de baby te verkleinen.

 

Wat heb je nodig voor een Stokbroodje geitenkaas, honing en walnoten?

  • Stokbrood
  • Geitenkaas (gepasteuriseerd)
  • Walnoten
  • Honing
  • Olijfolie

 

Hoe bereid je een Stokbroodje geitenkaas, honing en walnoten?

  1. Snijd het stokbrood in plakjes
  2. Besmeer deze met geitenkaas
  3. Plet de walnoten door met de zijkant van het mes op de walnoot te drukken
  4. Besprenkel de geitenkaas met walnoten
  5. Bak vervolgens de onderkant van de stokbroodjes kort even aan in een koekenpan met olijfolie
  6. Als de geitenkaas wat smeuïger is geworden zijn ze klaar en kun je ze uit de pan halen
  7. Druppel er wat honing overheen voor die zoete smaak en ze kunnen op tafel

Meld je aan voor onze nieuwsbrief